2013. november 18., hétfő

A GDI -ről

"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik."Mohamed Ali

„A világ legtöbb fontos dolgát olyan emberek érték el, akik akkor is továbbpróbálkoztak, amikor már semmi sem segített.”(Dale Carnegie)
Pénzt akarsz keresni, vagy kifogásokat? Ha van Benned kellő akarat, kitartás és motiváció a csapatomban a helyed! Iratkozz fel most!

Egy kis gondolatkísérletre hívlak:

Ha már "belül" lennél, ha már tagja lennél a rendszernek, mit gondolsz, el tudnád dönteni, hogy megéri-e? Ha már élvezettel szerkesztenéd a saját weblapodatés büszkén mutatnád meg azt a Nagyvilágnak, ha naponta meg tudnád nézni az online irodádban az üzleted alakulását és az eddig megkeresett pénzedről szóló kimutatást, ha újabb és újabb regisztrálókról kapnál értesítést és látnád a növekedést, akkor el tudnád hinni, hogy ez Neked is működik? Bizonyára igen.


Pontosan emiatt alakították ki úgy a GDI rendszerét, hogy az első 7 nap alattingyenesen ki tudd próbálni, meg tudd nézni belülről is. Ha tetszik, amit belülről látsz, akkor érdemes bennmaradnod és a csapattal együttműködve nekikezdened az üzleted felépítésének. Ha nem tetszik, akkor pedig nem került Neked semmibe, kilépsz, megszünteted a regisztrációdat, és kész, vége.Áll az alku?


"Amikor először belenéztem az Argent Global Network rendszerbe, csak azt tudtam, hogy szükségem van valamire, ami pontosan ezeket az előnyöket tudja nyújtani. Valamire, amit kockázatmentesen elkezdhetek, másodállásban, kiegészítő tevékenységként belelendülhetek, és növekvő, tulajdon-alapú jövedelmeket tudok vele megkeresni. Valamire, amit bátran felvállalhatok, senki előtt nem kell szégyenkeznem miatta. Akkor még nem tudtam, hogy a lehető legjobb dologra bukkantam, valóban egy nagyon segítőkész csapat vett a kezei alá, akiktől minden segítséget megkaptam. Hihetetlen érzés, hogy ma már egy növekvő internetes üzlet tulajdonosa vagyok, pedig pár hete még azt se tudtam, mi fán terem az online marketing!"


Tulajdonképpen innen már valóban a regisztráció a következő logikus lépés.Beszélhetnénk Neked még sok szépet-jót mindarról, ami Rád vár, de abból csak azt éreznéd, hogy nekünk fontosabb a Te csatlakozásod, mint Neked Saját Magadnak. Pedig ha megnézed, hogy ki veszít többet azzal, ha Te nem csatlakozol: Mi - az egész Csapat - azon dolgozunk, az a feladatunk, hogy segítsünk az embereknek felépíteni ezt az üzletet. Ha nem Neked segítünk, akkor valaki másnak fogunk.Nekünk majdnem mindegy, hogy kinek segítünk. Te viszont - ha most kimaradsz -attól a lehetőségtől fogsz elesni, hogy ez a csapat - minden tapasztalatával, szaktudásával - a Te jövőd boldogabbá tételén dolgozzon. Szerinted szomorkodni fogunk azon, hogyha Te nem csatlakozol? Dehogyis. Naponta jönnek be újabb és újabb emberek a csapatunkba...


Ez az üzlet eddig is azért tudott ennyire dinamikusan növekedni, mert ingyenes bárki számára lehetővé tette, hogy bármiféle kockázat nélkül megnézze belülről. A tapasztalat azt mutatja, hogy a legtöbb embernek nagyon megtetszik, amit belülről tapasztal, így velünk tart és vagy csak a weblapját használja nagy megelégedéssel, vagy nekilát az üzletépítésnek és másoknak is segít plusz jövedelmet keresni, vagy akár az anyagi függetlenség felé irányítani az életét.

http://www.argentglobalnetwork.info?szilvia45

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése