2013. november 23., szombat

Netes Munka


Egy kis munka amivel pénzt kereshetsz.

"Mit gondolsz, más lenne az életed, ha a jelenlegi jövedelmeid felett
havi 100.000 vagy akár havi több százezer Ft
jönne a bankszámládra, akkor is,
amikor éppen alszol vagy nyaralsz?"

"Egy régi álmom vált valóra az internet adta lehetőségével, segítségével: mindig is utazni szerettem volna, gyönyörű tengerparti nyaralásokon pihenni ki az év fáradalmait, de soha nem tudtunk erre pénzt félretenni. Most a megkeresett pénzem felét a havi megélhetésünk kiegészítésére fordítjuk - így sokkal könnyebb befizetni a csekkeket és a számlákat -, a másik felét pedig gondosan félretesszük és már három éve minden nyáron ebből megyünk a horvát és a görög tengerpartokra! És a bevételeim csak tovább növekednek! Érzem, hogy ezzel még sok-sok embernek fogok tudni segíteni abban, hogy ők is megvalósíthassák az álmaikat, bármi legyen is az!"

A hagyományos világban már tudjuk, hogy mennyi pénzért mennyit kell dolgozni, és azt is tudjuk, hogy a tevékenység-alapú jövedelmek esetében újra és újra el kell végezni a munkát, ha újra és újra pénzt szeretnénk keresni.

A tulajdon-alapú jövedelmek leginkább ahhoz hasonlítanak, mintha a munkáddal egy olyan házat építenél fel, amit ki tudsz adni albérletbe, így onnan kezdve ez a házad folyamatosan pénzt, legális, tisztességes bevételt termel akkor is, amikor már nem dolgozol vele. Vagy ugyanilyen bevételeid lehetnek a befektetésekből, ha biztos helyre, infláció feletti hozamot biztosító módon tudod befektetni a pénzedet. Tegyük fel, hogy ismersz egy biztos lehetőséget arra, hogy a hozamod a mindenkori infláció felett legyen 5%-kal. Ekkor 100.000 Ft-ot befektetve az egy év alatt - reálértékben, tehát az infláció hatását leszámítva belőle - 105.000 Ft-ot fog érni, így évi 5000 Ft-ot kerestél. Ugyanezt 1.000.000 Ft-tal megismételve évi 50.000 Ft tulajdon-alapú bevételre tehetsz szert. Gyorsan ki lehet számolni, hogy ahhoz, hogy havi 50.000 Ft-ot keress, ahhoz 12.000.000 Ft-ot (azaz Tizenkét Millió Forintot!!!) kellene befektetned! (???) Ráadásul bombabiztosan, mert ha 12 milliót buksz el, abból nem lesz könnyű talpra állni! De ha csak a 10%-át veszíted is el, az is 1.200.000 Ft veszteség. Sok embernek ez is akkora pénz, aminek a kidobását nem engedheti meg magának! Tehát ez a legtöbb ember számára nem járható út.

És akkor még nem beszéltünk arról, hogy honnan is lesz meg az az első 12 millió...
Mit gondolsz, mit könnyebb megvalósítani: félretenni 12.000.000 Ft-ot, vagy egyszer megtanulni egy jó módszert a hálózatépítésre, majd felépíteni vele egy olyan hálózatot, ami havi 50.000 Ft-ot hoz? És ha már ismered ezt a módszert, akkor miért ne építhetnéd tovább, hogy havi 100.000 Ft-ot hozzon? Vagy akár havi több százezret?

Szerinted más lenne az életed, ha a jelenlegi jövedelmeid felett havi 100.000 vagy akár havi több százezer Ft jönne a bankszámládra, akkor is, amikor éppen alszol vagy nyaralsz?

Amikor csatlakozol az üzlethez, akkor még egyedül vagy. Ez az az időszak, amikor szoros kapcsolatot érdemes kialakítani a szponzoraiddal. Ebben maximálisan a segítségedre leszek, hiszen én is tőlük tanultam mindent, és ez a tudás felbecsülhetetlen érték volt a számomra. A regisztrációd után hozzáférsz mindahhoz a tudáshoz, tapasztalathoz, ami a sikeres elindulásodhoz szükséges. Tanuld meg az üzletépítés első lépéseit és minél előbb alkalmazd is, hogy sikerélményeid és új üzlettársaid legyenek akár már az első napokban!


Ha nem tudod, hogy mit kell csinálni, vagy tudod, de nem csinálod, ne számíts eredményre. Szerintem ezzel Te is egyetértesz. Ha viszont tudod is, hogy mit kell tenned és meg is teszed, akkor elkerülhetetlen, hogy annak eredménye legyen. Emberek fognak Hozzád csatlakozni. Persze ekkor még nem tudják, hogy mit és hogyan kell csinálni, de pontosan azért vagyunk, hogy őket is megtanítsuk.


"Bármit elérhetsz az Életben, amit csak akarsz,
ha elegendő embernek segítesz elérni azt, amit Ők akarnak!"A mi munkánk csupán abból áll, hogy megmutassuk embereknek azt a lehetőséget, hogy hogyan keressenek pénzt, hogyan váljanak anyagilag függetlenné.Sok döntést hozunk életünkben, nem mindig döntünk jól. Én akkor jól döntöttem, amikor a lehetőségeket bevállaltam és csak nyertem vele ,családom jobb életét minőségben él, és mindig tudunk nyaralni ami régen bizony sose volt mert nem jutott rá.
Egy biztos, itt is tenni kell a sikerért, megvan a sikerhez és a eredményhez minden.
A sikerhez a te hozzáállásod és motivációd kell

http://www.easyhits4u.com/?ref=szilvia44

http://argent-global-network.webnode.hu/

http://www.argentglobalnetwork.com?szilvia45

http://www.top1surf.com/?rid=7505

http://www.Websyndic.com/?ref=90406

http://www.10khits.com/?ref=68207

Én ezekkel az oldalakkal dolgozom, hál istennek sikeresen ,de tenni is kell érte ,hogy pénzt keres,napi egy -két óra,megéri ugye?hogy úgy élj ahogy szeretnél ,hogy az álom ne csak álom maradjon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése